När putsar vi hos er?

Med vårt abonnemang putsar dina fönster utvändigt varannan månad, du får ett sms direkt när putsen är slutförd. Du blir informerad om vilka månader och vilken vecka vi putsar hos er. Vill du ha insidorna putsade eller en puts inför ett speciellt tillfälle så är det bara höra av er till oss, denna bokning är självklart vid sidan av abonnemanget.

 

Inget bindande, inget kontrakt

Vårt abonnemang har varken bindningstid eller uppsägningstid. Vill du säga upp skall det göras skriftligt, antingen på mail till kundtjanst@fonsterputsbolaget.se eller med post så avslutas abonnemanget med omedelbar verkan.

 

Betalning

Betalningen sker endast via faktura med 14 dagars betalningsvillkor. Fakturan skickas efter jobbet är utfört, antingen via e-post eller pappersfaktura (+19 kr).

 

Fönster vi putsar

I abonnemanget ingår alla fönster som vi når från våra stegar (ej 3:e våningen). Vi värnar om våra anställdas säkerhet och tar därför inga risker. Liggande takfönster putsas ej. När vi kommer ut första gången kontrollräknas fönstren, skulle det inte stämma med antalet fönster som beställts så informeras du om detta, du informeras även om det är något fönster som ej går att putsa. Har du speciella fönster som kräver speciella rengöringsmetoder skall vi informeras om detta innan fönsterputsningen påbörjas.


Tillägg

Vill du tex. ha ditt uterum putsat under sommaren lägger vi in det som en tilläggstjänst där du bestämmer hur ofta (1-6 ggr / året) och vilken/vilka månader. Insidor bokas vid sidan av abonnemanget och vid tidsbokning tillkommer en avgift på 150 kr inkl. moms. om inte bokningen infaller under områdets putsvecka.  Se till att plocka undan i och runt om fönstren så att fönsterputsaren kan arbeta fritt. Skulle en olycka inträffa pga. att det inte är undanplockat avskriver vi oss allt ansvar.

 

Grannrabatten

Med Grannrabatten kan du få ner ditt abonnemangspris! Värvar du någon inom vårt verksamhetsområde som abonnemangskund får du 10% avdrag på din faktura så länge personen abonnerar. Värvar du två personer får du 20% rabatt, 3 personer 30% osv. Rabatten går upp till 3 kunder (30%).

 

Garanti på utfört arbete

Någonting kan missas.  Men vi garanterar dig utlovat resultat, klagomål prioriteras först och hanteras oftast inom 24 timmar. Hör gärna av dig så fort du kan, då har vi större möjlighet att komma och åtgärda det snabbare. Färgstänk, kalkbeläggning, betongrinningar eller annan extremt hårt sittande smuts ingår ej i den normala fönsterputsningen, detta för att vi inte längre använder rakblad på fönstren (hög risk för repor), kontakta oss för en lösning av dessa problem. Har du fönster med en yta som inte tål fönsterputssåpa (diskmedel) så skall vi informeras om detta innan fönsterputsningen påbörjas, skulle en yta förändras av fönsterputssåpa utan att vi fått informationen så avsäger vi ansvaret från detta. Skulle det uppstå slitage på spörjs och fönsterbleck, hänvisar vi till fönsterleverantörens garanti.
Få ditt abonnemangspris:

Abonnemangformulär

1/3

Kontaktuppgifter

Sending